Skog & ved

Vi har produkterna som underlättar ditt skogsarbete! Att arbeta med skog är ett krävande arbete som ställer höga krav på en funktionell och pålitlig maskinpark. Bergby motorcenter har ett stort utbud av Kellfri-produkter som klarar de påfrestningar som skogsarbete kräver. Kellfris maskiner för skog och ved är framtagna för att vara så enkla i sin komplexitet som möjligt, allt för att du ska kunna fokusera på jobbet!

Kellfri skogsvagnar lämpar sig för både småskaligt och större skogsbruk, vagnarna utmärker sig med sin höga säkerhet och överkomliga pris. I sortimentet hittar du hela sju kranmodeller och fem vagnstorlekar.

För hantering av stockar och timmer erbjuder vi Kellfris kraftfulla vedklyvar och även större sågverk perfekt för såväl det lilla som det stora skogsbruket.

I Kellfris sortiment av vedklyvar hittar du garanterat rätt vedklyv för dig, vi har eldrivna, traktordrivna och bensindrivna vedklyvar! Vi har maskiner med såväl två- som fyrklyvskniv och vissa modeller erbjuder även en möjlighet att växla mellan båda varianterna! En vedklyv från Kellfri är en kvalitetsprodukt som håller i många år!

Kellfris sortiment av sågverk är praktiska och smidiga och kommer som både el- och bensindrivna. Sågverken erbjuder flexibilitet då du själv kan bygga ihop rälssektionerna till en längd som passar dig och då styra virkestjockleken på dina brädor. Sågverken kommer utrustade med tvinghake och vattenkylda sågband som bidrar till en längre livslängd!

Behöver du uppdatera din maskinpark för att underlätta ditt arbete med skog och ved? 
Välkommen in till oss på Bergby Motorcenter så hjälper vi dig!

Skogsvagnar

Skogsvagnar

Vedklyvar

Vedklyvar

Sågverk

Sågverk

Kellfri Produktkatalog 2020

Kellfri

Bläddra gärna i Kellfris katalog för att se alla våra produkter

Kellfri produktkatalog


Önskar mer information om Skog & ved

Fyll i nedanstående formulär eller skicka ett mail till info@bergbymotorcenter.se