Övriga Slaghack med lucka 1,5m, 15hk

Övriga Slaghack med lucka 1,5m, 15hk *Kampanj*

Årsmodell:
2024
Reg. nummer:
QHJ255
Färg:
Mätarställning:
0 mil

25 988 kr

  • både vid vanlig körning
  • rötter

Beskrivning

KAMPANJ - Effektiv Slaghack 1,5m med elstart, dubbeldrag och baklucka.
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj. Eller så långt lagret räcker.

• Arbetsbredd 150 cm
• Dubbelinfästning, du kan själv välja om du vill ha draget på höger eller vänster sida på klipparen
• Montera hjul för stabilitet och följsamhet på sidorna eller för maximal åtkomst bakom
• 18 hk motor med oljenivåvakt
• Elstart med batteri
• Justera angreppsvinkeln med vantskruv under draget
• Vev med två handtag och mekaniskt stopp

Kraftfull slaghack med elstart är för dig som har lite större ytor. Den är utrustad med 18 hk motor som är mer effektiv, men framförallt vid tuffare ruff. Med klippbred på 150 cm kommer du kunna slå av större ytor på ett effektivt sätt.
Vertikalklipparen är som standard utrustad med hammarslagor. Totalt finns 32 st slagor som ser till att slå sönder gräset. Vertikalklipparen är även anpassad för Y-slagor som kan köpas till (ingår ej).
Motorn är utrustad med elstart och dragsnöre. Du slipper därmed dragstart och onödigt slit på armar för att dra igång maskinen. Elstarten effektiviserar start och stopp och gör arbetet smidigare.

Slaghacken är utrustad med lucka baktill som släpper ut gräset så det inte blir tjockt under kåpan. Du sparar bränsle och slitage på remmar och dessutom kan du öka hastigheten vid körning jämfört med klippare ATV utan lucka. Gräsets spridning blir också jämnare och bättre. Luckan öppnas enkelt med de två laserskurna handtagen.

Klipphöjden kan anpassas mellan 0-150 mm vilket ger dig möjligheten att klippa gräset nära marken och därmed få ett planare resultat. Gräset jämnas ut och resterna förmultnar snabbare.

Slaghacken med 18 hk motor är byggd för att klarar tuffare vegetation som tuvor, sly och vall. Används framförallt för putsning av beteshagar, parker och vägkanter.
Användningstips: För bästa resultat och längre livslängd på remmar rekommenderar vi att du klipper med en hastighet om 5-6 km/h om gräset är normalhögt. Vid högre gräs, höj upp klipparen till max och kör två gånger.

Pris Omonterad i låda: 25 988 kr ink moms.
Pris Monterad & Körklar: 27 500 kr ink moms.

Kan tex. kopplas till Goes Segway CF Can Am Avant Yamaha Honda Polaris.
Varmt välkommen in till oss på Bergby Motorcenter Fullerö Backe.
Öppettider: Mån-Fre 08.00-17.00, Lör 10.00-14.00
Tel. 018-337166