Övriga Tippvagn ATV

Övriga Tippvagn ATV 1420 kg med elhydraulisk tipp

Årsmodell:
2024
Reg. nummer:
QAQ102
Färg:
Mätarställning:
0 mil

26 363 kr

  • jord
  • flis
  • gräs
  • 75 mm tjocklek

Beskrivning

Tippvagn för ATV/UTV som är tillverkad av slitstark och tålig durkplåt, galvad för lång livslängd.
Finns hemma för omg. leverans.

Den perfekta vagnen för dig som vill lasta grus, löv eller annat material. Det är en transportvagn som är gjord för att på ett effektiv sätt frakta material, oavsett om om du har en större trädgårdstraktor, ATV eller mindre traktor.

Med en genomtänkt design och ett bra mått på flaket kan du flytta stora volymer både med eller utan förhöjningslämmar. Med en vagn för alla miljöer, kommer du kunna ta dig fram på släta vägar och asfalt eller i terräng och skogsmiljöer.

Chassi-ramen är uppbyggd med 40 x 80 mm profiler med 2, vilket gör den till en stabil vagn vid tunga laster. Vagnens profilrör är förstärkta i hörnen i bakkant för klara av tunga tippningar.

Tippflaket är konstruerad av 2 mm galvad durkplåt som är byggd på 10 st välformade stålprofiler, 5 st på varje sida med en överliggande profil för att förstärka flakplåten.

ATV-vagnen har 2 st infästningar för tippflaket som är placerad brett isär för stabil tippning vid tyngre last. Infästningsöglorna och fästena är gjorda i massivt stål.

Tippvagnens tillhörande el och hydraulik är väl placerat och skyddat under flaket. Med en lång, tre-delad tippcylinder får du en större tippvinkel vid avlastning av fuktigt eller kompakt rullat material.
Öppningsbar fram- och baklucka

Framluckan är öppningsbar nedåt eller avtagningsbar med två spännen och gångjärn. En avtagningsbar framstam/lucka är bra när du ska använda kärran till att köra längre last, t ex stockar eller reglar.

Bakluckan är designad för att enkelt kunna öppnas eller fällas ned så att luckan blir som en ramp. Luckan har två gångjärn nedtill för att klara av att dra upp material på. Bakluckan kan även låsas.
• Elhydraulisk tipp 12 V
• Robust flak i 2 mm galvad durkplåt
• Kraftig trestegs-tippcylinder
• Allrounddäck 22 x 11 - 10
• Mindre förvaringslåda för manöverdosa ingår

Pris Omonterad i låda: 26 363 kr ink moms.
Pris Monterad & Körklar: 27 263 kr ink moms.

Kontakta oss så hittar vi en finansieringslösning som passar just dig. Vi tar inbyten och förmedlingsuppdrag på fyrhjuling/atv/utv/ssv, grävmaskiner samt traktorer.

Varmt välkommen in till oss på Bergby Motorcenter Fullerö Backe.
Öppettider: Mån-Fre 08.00-17.00 Lör 10.00-14.00
Tel. 018-337166