Lovol gårdstraktor med 25hk och frontlastare

Lovol 25 hk 4wd med frontlastare – Kampanj

Lovol 25 hk 4wd med frontlastare – Kampanj

Bergby Motorcenter firar in premiären av den nya Lovolen med en kampanj där Pallgafflar 1,5ton ingår!

Lovol 25 hk med frontlastare, utan hytt, Stage 5 motor (Euro 5).

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni. Eller så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Lovol, en gårdstraktor laddad med 25 hästkrafter. Här erbjuds en tung, rejäl och välbyggd traktor med hög kapacitet men i ett lite mindre och behändigare format. Perfekt för alla typer av gårdsarbete eller mindre skogsbruk, för dig med ett mixat behov av att kunna lyfta och dra i såväl terräng som på vall.
Bland standardutrustningen hittar vi två dubbelverkande hydrauluttag, med kraftuttag på 540/1000 rpm, och en fullt synkroniserad 8+8-växellåda.

Laidong KM385 är en trecylindrig vattenkyld dieselmotor som uppfyller utsläppskraven enligt Stage V. Den har en patenterad teknologi för hög effektivitet, med stark motorkraft och låg bränsleförbrukning.
Traktorns maxhastighet är drygt 28 km/h och bränsletanken rymmer 26 liter. Lovol 25 hk är fordonsregistrerad, ECC-certifierad och godkänd för körning på allmän väg.

Fjädrande, galonklädd Grammer-stol försedd med säkerhetsbälte.
De hängande pedalerna gör det enklare att kliva i och ur traktorn.
Sidospeglarna är fjädrande och infällbara, vilket underlättar vid trånga passager.
Under pågående arbete kan du enkelt skifta mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift 2WD och 4WD beroende på situation och behov.

• Du styr hela frontlastaren med en hand, med ett så kallat enspaksreglage.
• En tredje hydraulfunktion finns tillgänglig för alla redskap som kräver hydraulik exempelvis balgrip och styrs enkelt med en knapp på lastarspaken.
• Frontlastaren levereras med Euro-fäste.

Teckna serviceavtal med 3 Års Garanti. 3 Års Garanti vid tecknande av 36 månaders serviceavtal (Pris: 16 000kr ex moms), finansiering kan ordnas via Wasa Kredit. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Kampanjpris: 169 900 kr ex moms!